Gebruikte heftrucks

Tweedehands heftrucks, in goede staat

Gebruikte heftrucks en andere machines en middelen voor intern transport, worden door ons bij binnenkomst grondig gecontroleerd en indien nodig gereviseerd. Zo bent u er zeker van dat u een tweedehands machine aanschaft die in prima staat verkeerd en waar u nog jarenlang plezier van hebt.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop, maar ook in het gebruik van heftrucks. Juist omdat wij met de producten werken die we zelf verkopen, weten wij als geen ander welke heftrucks het meest geschikt zijn en welk onderhoud ze nodig hebben. Wij verkopen bijvoorbeeld jaarlijks circa 200 tweedehands vorkheftrucks met bijbehorende aanbouwapparatuur zoals sideshift, vorkversteller en kantelaars.

Advies nodig?

Heeft u hele specifieke wensen voor uw intern transport? Ook met maatwerk vraagstukken kunnen wij u heel goed van dienst zijn. Als voorbeeld: wij leveren diverse extra aanbouwapparaten en hydraulische veegmachines inclusief opbouw en montage. Dus twijfelt u over welke transportoplossing voor uw situatie het beste is? Schroom dan niet om bij ons advies in te winnen.

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0517 – 39 39 39 of stuur ons uw vraag naarinfo@langhout-heftrucks.nl

Wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing!