Service

Onderhoud en keuring

Service en onderhoud zijn de essentiële elementen voor de exploitatie van uw machines. Daarom zorgen wij voor een snelle, efficiënte en betrouwbare service, waardoor stilstand en reparatiekosten tot een minimum worden beperkt.

Meer dan 8 servicepunten

Onze servicemonteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Wij hebben zeven monteurs in de buitendienst en zes monteurs in de binnendienst en beschikken over acht goed uitgeruste servicewagens. Hierdoor kunnen we ten allen tijde snel ter plaatse zijn wanneer u een storing heeft.

 

 

heftruck huren

 

Heftruck huren?

Wij helpen  u graag bij het oplossen van logistieke problemen van tijdelijke en/of plotselinge aard.

Soms komt het voor dat u tijdelijk extra hef-kracht nodig hebt. Bijvoorbeeld tijdens oogst tijden of wanneer u een groot project heeft aangenomen. Wanneer er plotseling oponthoud plaats vind in uw bedrijf wilt u niet teveel moeten regelen om het op te lossen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om voor één enkele dag tot enkele maanden de beschikking te krijgen over een up-to-date magazijn- of vorkheftruck. Bij ons kunt u snel en moeiteloos een heftruck huren.

Direct logistieke ondersteuning nodig?    Bel naar 0517- 39 39 39  en vraag aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

 

 

heftruck huren

Gecertificeerde heftruckchauffeurs

Langhout Intern Transport kan uw personeel opleiden tot gecertificeerde heftruckchauffeurs. Dit is raadzaam voor de veiligheid van uw personeel en bovendien een eis van zowel uw verzekeringsmaatschappij als de Arbo. Wanneer uw medewerker de heftruck training goed doorstaat, dan ontvangen zij een heftruck certificaat. U voldoet daarmee aan de gestelde eisen.

 

Wij beschikken zelf over les-locaties maar kunnen desgewenst ook op locatie komen. De heftruckcursus welke 5 jaar geldig, kan binnen een dagdeel afgerond worden en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Per keer kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Informeer naar het scherpste tarief van Nederland! 

 

heftruck huren