Heftruck merken

Op deze site vindt u heftrucks en andere intern transport middelen van verschillende merken. Hieronder vindt u een beknopte uitleg van al onze heftruck merken:

Nissan Unicarriers

Nissan startte de productie van de eerste heftruck in 1957. Daarbij hebben ze gebruik gemaakt van de ervaring en kennis die bij de productie van auto’s was opgedaan. Ondersteund door voortreffelijke verkoopresultaten sinds de oprichting, is de Nissan heftruck divisie nu één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt. Nissan Forklift heeft momenteel productie faciliteiten in Spanje, Japan en de Verenigde Staten en heeft een verkoopnetwerk in meer dan 75 landen.

Doosan-Daewoo

Doosan-Daewoo was de bouwtak van het concern Daewoo. Tegenwoordig opereert de firma onder de naam Doosan. Doosan heftrucks onderscheiden zich door kwalitatief sterke machines met een uitstekende scherpe prijs.

Linde

Linde werkt non stop aan technologische innovatie om hun klanten verder te helpen. De eindgebruiker staat daarbij altijd centraal. Technologische mijlpalen zoals de eerste hydrostatische aandrijving en het elektronische mast-bedieningssysteem Linde Load Control, maken direct duidelijk dat Linde Material Handling op indrukwekkende wijze haar leidende rol in de logistieke wereld blijft bevestigen.

Toyota / BT

In september 2007 is Toyota Material Handling Nederland ontstaan door de integratie van BT Nederland en Toyota Industrial Equipment Nederland. Een organisatie met uitgebreide ervaring in intern transport. Al tientallen jaren zijn zowel BT als Toyota toonaangevende bedrijven wat betreft kwaliteit, innovatie en service.Met hun topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks zijn zij marktleider in Nederland.

Still

STILL hoort sinds lange tijd tot de toonaangevende aanbieders van heftrucks, magazijntrucks en trekkers, evenals de modernste systemen voor intralogistiek. Zij zijn wereldwijd succesvol actief met over 7.000 medewerkers, 4 productievestigingen, 14 vestingingen in Duitsland, 20 dochterondernemingen in het buitenland en een wereldwijd dealernetwerk.

Yale / Hyster

Wij zijn al meer dan twintig jaar dealer van Yale. De van oorsprong Amerikaanse vorkheftrucks van Yale hebben zich door de jaren heen bewezen als echte werkpaarden. De capaciteit van deze heftrucks varieert van 1600 tot 25.000 kg. Yale levert 42 verschillende machines, zowel diesel, LPG als elektrisch aangedreven.